Bloemen om afscheid te nemen

Ria van Kuilenburg vakbekwaam bloemist en eigenaar van de Boekette-ri  kan met zekerheid zeggen dat het maken van rouwwerk tot haar passie en specialisatie behoort. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is, dat het bloemwerk bij een afscheid er mooi en goed verzorgd uitziet. Wilt u rouwwerk bestellen dan wordt er tijd voor u vrij gemaakt om te vertellen en uit te zoeken wat u wilt. Belt u met 0657341502 ook s'avonds en in het weekend.

Afscheids-boeketten

Afscheidsboeketten zijn boeketten die op een speciale manier in de hand geschikt worden. Zodanig dat ze bij het afscheid plat neergelegd kunnen worden. Deze boeketten worden speciaal voor u naar wens geschikt en ter plekke gemaakt. Heeft u speciale voorkeuren, gelieve dan een dag van tevoren te bestellen.

Afscheids-bloemstukken

Afscheidsbloemstukken worden gestoken in steekschuim en zijn in diverse vormen en kleuren geheel naar wens te maken. Afscheidsbloemstukken met speciale wensen graag een dag van tevoren bestellen.

Voordelig Rouwwerk

Eenvoudiger afscheidsbloemwerk
Gewoon goed bloemwerk met wat strakkere lijnen, waardoor er minder bloemen nodig zijn. Zo kan iedereen met een wat krappere beurs toch een mooi bloemstuk neer leggen tijdens het afscheid. Voor dit bloemwerk kunt u de kleur naar wens aanpassen. De bloemsoort en de vorm wordt in overleg, maar grotendeels door de bloemist bepaald. Graag een dag van tevoren bestellen.